Waarom deze site?


Wij geloven dat vrouwen zichzelf te kort doen (en we zijn meer waard!). Dat we meer kunnen bereiken en blijer kunnen worden met onszelf als we onszelf niet meer tegen houden of anders voordoen en vooral ook elkaar steunen.

Zeker niet vanuit de wens om perfect te zijn/doen of superwomen te worden, maar het leven overkomt je ook niet. Leer bewust keuzes te maken en accepteer de consequenties ervan, en vooral geniet! Dat is waarom we deze site zijn gestart!

Durf vrouw en vrouwelijk te zijn!

Onze power-missie voor jou, jou en jou

Vrouwen helpen om in hun eigen kracht te komen, bijvoorbeeld door te inspireren vanuit de kracht en lessen van onszelf. Maar ook door te leren van onze lezers: hoe zorgen zij voor empowerment?

Niet door foutfeminisme, niet tot oproep gelijke behandeling, niet door anti-man te zijn, en vooral niet tegen elkaar. Maar juist ontwikkelen van eigen vrouwelijke kracht (die bij iedereen anders is). Zij zijn niet gelijk aan mannen (wel gelijkwaardig), hoe fantastisch is dat?! Wij kijken vanuit een ander perspectief naar dingen, hebben daardoor andere inzichten en ook een andere aanpak. Dat is altijd waardevol!

Zoals Marilyn Monroe al zei “women who seek to be equal with men lack ambition”.

Of zoals Michelle Obama het helder omschreef : “As women, we must stand up for oursleves. As women, we must stand up for eachother. As women, we must stand up for justice for all”.

Hoe omschrijf jij de powerwoman?

Voor wie schrijven we deze blog?

Onze lezers bestaan uit: CEO’s tot huisvrouwen, van singles tot getrouwd, met en zonder kinderen en alles ertussen in. Alles is goed, zolang het maar jouw keuze is, waar jij je goed bij voelt! Kies voor jezelf, daar zal je omgeving alleen maar blijer van worden!